SOLIDARITATE. Simion apară muncitorii dați afară de PNL și Nicușor Dan – CRITICII.RO

3 min read
SOLIDARITATE. Simion apară muncitorii dați afară de PNL și Nicușor Dan – CRITICII.RO

George Simion, liderul opoziției parlamentare, sare în apărarea angajaților STB dați afară de către Nicușor Dan.

Acesta s-a văzut marți în parlament cu sindicatele din STB. Ele reclamă abuzurile conducerii companiei care au început să indisponibilizeze șoferii. Motivul este unul aberant: au cerut condiții mai bune de muncă.

Pentru unii este săptămâna mare, pentru alții este un coșmar. Sute de familii din București vor rămâne fără venituri chiar în săptămâna de Paște.

Politicienii români sunt fără milă, nu se gândesc deloc la popor, la oamenii simpli care zi de zi muncesc din greu. Nu știu partidele cum să mai dea oameni afară ca să își angajeze proprii membri de partid. Problema este că se dau afară șoferi dar se angajează directori fără studii care nu știu să facă absolut nimic.

Se va sesiza și Avocatul Poporului cu privire la situația ilegală și abuzurile comise. Românii au și ei drepturi iar instituțiile statului trebuie să le respecte.

Nicușor Dan și Adrian Criț vor să dea afară 200 de angajați , șoferi ai STB. Deciziile ai fost deja făcute și trimise de către angajați.

Vorbim despre o măsură ilegală și abuzivă, dar lui Nicușor Dan și lui Adrian Criț de la PNL nu le pasă. Oamenii vor fi azi dați afară și procesele durează ani. Cum vor trăi ei până se termină procesele ca să li se facă dreptate? CINE le va mai da timpul înapoi, viața răpită de oamenii din PNL cu sprijinul PSD?

De ce tace Marcel Ciolacu și nu spune nimic despre oamenii dați afară? PSD e pe cai mari, a uitat de români, ei sunt buni numai atunci când se votează. Mai pune PSD 5 lei la pensiile mici și 5.000 de lei la pensiile speciale și românii vor fi din nou păcăliți. PSD nu a apărat niciodată pe muncitori iar acum se vede acest lucru, angajații STB au fost abandonați.

Vorbim despre un act prostesc de răzbunare, ori răzbunarea este arma prostului.

Cei doi oameni ai PNL sunt nemulțumiți că muncitorii au cerut condiții mai bune de muncă, autobuze noi și stoparea furtului prin companiile căpușă de partid.

Pare ceva normal, logic, pentru acest lucru au făcut și un protest spontan. Se urmărește destructurarea mișcării sindicale din România.

ADRIAN Criț este omul PNL. El a fost numit politic cu un mandat limitat ca acțiune și în timp. Adrian Criț nu ocupă funcția prin concurs, așa cum ar fi firesc să fie, el a fost numit. Atunci când un om nu este în stare să ocupe funcția prin concurs deoarece este prea prost ca să ia un examen, el este numit pentru un anumit timp.

Cât stau la conducerea companiilor de stat oamenii politici se asigură că fură cât pot pentru ei și pentru cei care i-au pus acolo. Metodele sunt simple: se angajează oameni de care nu este nevoie sau se fac facturi fictive sau supraevaluate din partea firmelor de partid.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.