A început KINOdiseea Open Air – filme, spectacole ateliere și târg până pe 12 septembrie, în Parcul Plumbuita

2 min read
A început KINOdiseea Open Air – filme, spectacole ateliere și târg până pe 12 septembrie, în Parcul Plumbuita

În prima săptămână, pe lângă proiecțiile de film dublate în limba română, destinate audienței generale, publicul va avea ocazia să participe la ateliere de actorie, spectacole cu păpuși gigante și roboți led pe picioroange, ateliere de creație pentru copii și târgul de meșteșuguri, artizanat și design contemporan. Intrarea la toate evenimentele din cadrul KINOdiseea Open Air este gratuită.

Programul din primul weekend este:
3 septembrie – 18:30 – 20:30 – Spectacol de două ore Led Robots pe picioroange – spectacol perfect pentru întâlnirile outdoor iar varietatea de culori a costumelor cu tehnologie PIXEL combinată cu mănușile cu laser fac din acești roboti un punct de atracție.
3 septembrie, 20:30 – ZOOTOPIA, în regia lui Rich Moore, Jared Bush, Byron Howard, animație, 108 minute, dublat în limba română.
Sinopsis: În oraşul animal Zootopia, o vulpe guralivă trebuie să fugă atunci când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, se află pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

4 – 5 septembrie, 11:00 – 20:30 – KinoKidsFair, târgul de designeri și producători locali de produse delicioase și sănătoase de gustat sau de luat acasă, adus în premieră anul acesta de KINOdiseea. Cărți, haine, jucării educative, dulciuri, înghețată artizanală și multe surprize îi așteaptă pe vizitatori în weekendurile 4 – 5 și 11 – 12 septembrie.
4 septembrie,18:00 – 19:00 – Atelier de slime (20 copii, + 5 ani), unde cei mici vor învăța să amestece substanțele potrivite pentru a-și crea singuri câte Slime-uri își doresc.
4 septembrie,18:30 – 20:30 – Spectacol Giant Puppets, giganții colorați și spectaculoși vor atrage cu siguranță toate privirile, cu înălțimea lor de aproape 4,5 metri.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.