A încercat să deturneze un autobuz școlar. Însă copiii din el i-au pus atât de multe întrebări, încât a renunțat

2 min read
A încercat să deturneze un autobuz școlar. Însă copiii din el i-au pus atât de multe întrebări, încât a renunțat

Copiii pun multe întrebări, atât de multe că până și un răufăcător vrea să scape
Era o dimineață obișnuită pentru cei 18 elevi ai școlii Forest Lake din South Carolina, SUA, care se aflau în autobuzul școlar, în drum spre ore. În momentul în care șoferul a oprit în stație pentru a prelua mai mulți copii, un bărbat înarmat s-a urcat în autobuz, cerându-i acestuia să îl ducă în următorul oraș. Infractorul i-ar fi spus șoferului că nu vrea să rănească pe nimeni și că tot ce vrea este să părăsească orașul.

Extrem de speriați și supărați că vor întârzia la ore, copiii din autobuz au început să ii pună tot felul de întrebări bărbatului. La un moment dat, acesta nu a mai suportat și le-a cerut copiilor și șoferului să coboare din autobuz. A condus câțiva kilometri, după care a renunțat și a abandonat autobuzul la marginea drumului, lăsându-și pușca înăuntru. Nu le-a fost deloc greu autorităților să îl prindă pe bărbat, fiindcă acesta umbla din casă în casă cerând oamenilor haine și mâncare. Întregul incident a durat în jur de o oră.
Citește și: Agresor sexual recidivist arestat după ce a încercat să ademenească mai multe fetițe la o școală din București
Bărbatul, Jovan Collazo în vârstă de 23 de ani, a fost acuzat de 19 tentative de răpire și jaf armat, precum și de port ilegal de armă, potrivit nbcnews.com.

Surse: edition.cnn.com, nbcnews.com, rawstory.com
Sursă foto principală: istockphoto.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.