„Adoptă o scrisoare” și ajută un copil să zâmbească de Crăciun

2 min read
„Adoptă o scrisoare” și ajută un copil să zâmbească de Crăciun

Începând cu anul 2017, asociația Îngeri pentru Suflete derulează proiectul „Adoptă o scrisoare” menit să ajute copiii din medii defavorizate să primească ceea ce au nevoie de Crăciun.
Cu ajutorul campaniei „Adoptă o scrisoare” copiii au opțiunea să îi trimită lui Moș Crăciun o scrisoare cu lucrurile pe care și le doresc de sărbători. Mulți menționează în scrisori că au fost „cuminți și ascultători”.

Voluntarii asociației încearcă să le îndeplinească aceste dorințe cu ajutorul donatorilor.
Nu vă gândiți că cei mici își doresc lucruri foarte pretențioase. Majoritatea vor haine, încălțăminte care să le țină de cald, sau alimente și rechizite.
Pentru mulți dintre copiii care trăiesc în familii sărace, dorințele de Crăciun rămân la stadiul de dorințe. Oricât ar încerca voluntarii, nu au cum să îi ajute pe toți. De aceea, fiecare om care se implică face o diferență uriașă.
Îngeri pentru Suflete menționează că multe dintre scrisorile disponibile pentru a fi „adoptate” aduc lacrimi în ochii celor care doresc să se implice în acest proiect. Mulți dintre cei mici îi cer lui Moș Crăciun lucruri precum suc, pufuleți, bomboane, cornuri cu ciocolată sau mentosane. 
Scrisorile care sunt onorate de donatori și voluntari sunt strânse în centrele de colectare ale asociației, care se regăsesc în numeroase orașe din țară, dar și în Germania, Franța, Austria, Belgia și multe alte țări.
Pe pagina de Facebook Îngeri pentru Suflete, Alexandra Timar, reprezentanta asociației, ne arată toate modurile prin care ne putem implica.
„Copiii din familii sărace, care cel mai adesea nu primesc niciun cadou de Sărbători, scriu ”moșului” scrisori prin care își spun cele mai mari dorințe. Avem și scrisori cu dorințe imposibil de îndeplinit. Unii își vor înapoi părinții sau bunicii pe care i-au pierdut. Dar avem în general dorințe simple. Lucruri banale pentru mulți dintre noi,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.