Adrian Axinia(AUR): AUR este despre IUBIRE. Este o încercare de discreditare eșuată

2 min read
Adrian Axinia(AUR): AUR este despre IUBIRE. Este o încercare de discreditare eșuată

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor ia atitudine cu indignare față de încercarea de discreditare a mișcării prin trimiterea de emailuri ce ar compromite cei patru piloni ai partidului. Este vorba despre o acțiune premeditată de discreditare și păcat că sunt atrași în acest joc murdar artiștii României.

Adrian Axinia, deputat de Prahova, declară pentru redacția 60m.ro că AUR este despre IUBIRE și amenințările făcute prin email către Maia Morgenstern nu reprezintă deloc un act creștinesc:

„Am văzut în spațiul public mesajul primit de către actriță și consider că este doar o încercare josnică ce a comprimite partidul AUR. Vorbim despre o încercare eșuată.

Maia Morgenstern este un artist de o mare valoare. Să nu uităm că din cei patru piloni ai AUR face parte și credința, iar iubirea față de aproape reprezintă o binecuvântare lăsată de Dumnezeu.

Regretăm faptul că doamna Maia Morgenstern a fost băgată în acest joc murdar și prin care se încearcă dezbinarea românilor.

Asta fac partidele politice și presa pe care au plătit-o cu 50.000.000 de euro, îi învrăjbesc pe români în timp ce ei sunt responsabili pentru acest dezastru. Vom face plângere penală deoarece dorim să știm cine este implicat în această mizerie. Nu este întâmplător că presa care încasează banii guvernului s-a grăbit să se pronunțe asupra acestui subiect atât de repede.

Vom înainta plângere penală cu privire la mesajul pe care aceasta l-a primit și considerăm că este un caz ce are nevoie de tratament de specialitate, fie este vorba despre o încercare ieftină de discreditare a partidului prin introducerea unui mesaj antisemit în spațiul public. Înclin spre a doua parte”. a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.