[VIDEO] AUR a trecut Prutul și s-a lansat în Republica Moldova ca partid independent

1 min read
[VIDEO] AUR a trecut Prutul și s-a lansat în Republica Moldova ca partid independent

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu, a trecut Prutul și s-a lansat în Republica Moldova sâmbătă, 27 martie, de Ziua Unirii Basarabiei cu România.

„AUR a trecut Prutul și s-a lansat în Republica Moldova, în calitate de partid independent și autentic. Este o alternativă pentru toți românii adevărați din Republica Moldova. AUR România și AUR Republica Moldova sunt două formațiuni politice identice, create pe cele două maluri ale Prutului pentru a sprijini românii adevărați, pentru a lupta pentru drepturilor românilor, pentru a lupta alături de toți cei care cred că România e un tot”, a declarat deputata AUR Gianina Șerban.

Alianța pentru Unirea Românilor cheamă toți patrioți adevărați să pună umărul și să adere la această formațiune politică. „Doar împreună facem unirea”, au transmis aceștia.

Parlamentarii AUR au marcat această importantă în mai multe raioane din Republica Moldova, cum ar fi Cahul, Nisporeni, Ungheni, Sângerei, Hîncești, Cantemir și cetatea Soroca.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.