Află cui va dona George Simion primul său salariu

1 min read
Află cui va dona George Simion primul său salariu

George Simion a făcut o dezvăluire într-un live pe Facebook referitoare la promisiunea sa de a-și dona 90% din salariul de parlamentar. Liderul AUR a declarat că primele donații vor merge către activistul de mediu Daniel Bodnar și către școlile românești din Cernăuți.

„Mâine sau poimâine e ziua când o să iau primul salariu și voi dona pentru Danel Bodnar, pentru un alt coleg de-al nostru care a trecut printr-un accident de mașină și pentru școlile românești din Cernăuți, școli care sunt închise de către statul ucrainean.”

————————————————————————————————————

George Simion: lucrăm la proiectul AUR pentru ca în 2024 să putem conduce RomâniaDeputat AUR: Intelectualii lui Pârvulescu mint cu nerușinare că AUR este un partid anti-europeanAUR pune stop jafului din pădurile României. Mesaj către Iohannis: Ajunge! 

————————————————————————————————————

Situația școlilor românești din Sudul Basarabiei, Ucraina, este critică. Potrivit informațiilor, autoritățile de la Kiev își propun să închidă unele școli din sate cu populație majoritară românească. În acest caz se găsește școala din Furatovca, raionul Sarata, care este pe cale să fie închisă, fără ca autoritățile de la București să aibă vreo reacție.

Similare

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.