O vedetă TV din România susține că i s-au oferit bani să spună că are coronavirus

2 min read
O vedetă TV din România susține că i s-au oferit bani să spună că are coronavirus

Bianca Drăgușanu, fostă prezentatoare TV, susține că i s-ar fi propus o sumă de bani pentru a ieși în public și a anunța că este infectată cu covid-19. Vedeta a declinat, însă, oferta, scrie Gândul.
Bianca Drăgușanu precizează că există vedete în România care, contra cost, au anunțat, de la începutul pandemiei și până în prezent, că au fost diagnosticate pozitiv cu covid-19 Fosta prezentatoare TV nu a oferit, însă, niciun nume. Totodată, Drăgușanu a dezvăluit că a primit și ea o ofertă în urmă cu opt luni să spună că este infectată, dar pe care a refuzat-o.
„Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autoritățile cam exagerează cu restricțiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.
Reamintim că mai multe persoane cunoscute din România au mărturisit că au avut coronavirus, inclusiv Andreea Esca sau Marcel Pavel. Artistul Dan Bittman a acuzat-o pe Esca de la Protv că „și-a înscenat boala”.
Altfel, Poliția Capitalei a spart mai multe petreceri în acest weekend, printre care și una la care a participat Bianca Drăgușanu, unde a cântat Adrian Minune. Vedeta a postat pe o rețea socială imagini filmate la chef, unde cei prezenți nu au respectat normele anti-covid.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.