Alegeţi caietele auxiliare pentru clasele primare şi gimnaziale de la Intuitext

2 min read
Alegeţi caietele auxiliare pentru clasele primare şi gimnaziale de la Intuitext

Editura Intuitext vă pune la dispoziție o gamă largă de caiete auxiliare, atât pentru învățământul primar, cât și pentru gimnaziu.
Materialele noastre respectă integral programa școlară și conținutul științific, asigurând o experiență de învățare completă.
Caietele auxiliare se adresează tuturor elevilor, propunând sarcini de lucru ierarhizate de la simplu la complex care facilitează atât consolidarea achizițiilor de bază, cât și pregătirea în vederea participării la diverse concursuri școlare.
Sarcinile de învățare regăsite în interiorul lucrărilor pornesc de la situații concrete de viață din universul de cunoaștere al elevilor, oferind exemple cu un conținut practic. În plus, pentru înțelegerea unor concepte, elevii sunt implicați în activități care le permit să învețe ușor chiar și noțiunile abstracte.
Activitățile propuse susțin conceptul de învățare prin joc, o modalitate plăcută de a descoperi lucruri noi.
Prezența ilustrațiilor reprezintă fie un punct de plecare în învățare, prin raportarea copilului la experiențe de viață trăite, fie prilej de aplicare a achizițiilor în diverse contexte de viață.
Caietele pot fi utilizate atât la școală, în cadrul lecțiilor, cât și acasă pentru activitatea independentă, fiind un real suport pentru învățător sau profesor.
Pentru a putea răsfoi auxiliarele Intuitext, vă invităm să accesați site-ul nostru www.intuitext.ro.
Echipa de vânzări vă stă la dispoziție la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon (+40) 372 156 300.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.