Donații de 60.000 lei la evenimentul „Cupa Elis” organizat de compania Elis Pavaje

2 min read
Donații de 60.000 lei la evenimentul „Cupa Elis” organizat de compania Elis Pavaje

În cadrul evenimentului, invitații au contribuit cu donații de 20.000 lei care vor merge către Asociația La Pas din Alba. Elis Pavaje a oferit dublul acestei sume, cu o donație proprie care va fi împărțită mai multor asociații. În total, 60.000 lei s-au adunat în favoarea cauzei. 
„Ne dorim ca împreună cu partenerii noștri să aducem o schimbare concretă, durabilă în România. Suntem o echipă nu doar din rațiuni de business, ci și pentru că împărtășim aceleași valori pentru viitor. Obiectivul de anul acesta al Cupei Elis este încă un pas în direcția dezvoltării unor zone mai puțin cunoscute din România și introducerea lor în circuitul turistic. Suntem considerați deschizători de drumuri în domeniul nostru și vrem să fim deschizători de drumuri și în ceea ce privește proiectele pentru comunitate. Elis Routes are deja realizări în Alba și Prahova și, cu susținerea partenerilor noștri, vom pune pe hartă noi trasee de ciclism și drumeții pentru turismul românesc,” a declarat Emil Goța, Director General Elis Pavaje.

A XIV-a ediție a Cupei Elis a adus nu doar un scop caritabil și experiențe memorabile, dar și premii sau cadouri pentru participanți oferite de sponsorii evenimentului: OTP Bank Romania, Royal Carribean prin reprezentantul World Travel, Vitis Metamorfosis, Birra Peroni, Samdam Romania, Julius Meinl Romania AlbaSportVision, 
Pentru evenimentul desfășurat în acest an, Elis Pavaje a avut onoarea de a sponsoriza traducerea bestseller-ului ‘’Golful nu este un sport al perfecțiunii” scris de Dr. Bob Rotella și l-a oferit tuturor participanților, pasionați de acest sport. 
Seara s-a încheiat cu festivitatea de premiere a celor mai buni jucători de golf din competiție și un spectacol oferit de Luca Valentin, multiplu campion mondial în bartending. 
Despre Elis Pavaje 
Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți și alte produse din beton vibropresat.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.