Am fost amendată pentru că mi-am alăptat copilul într-o parcare

2 min read
Am fost amendată pentru că mi-am alăptat copilul într-o parcare

O mămică a fost amendată pentru că și-a alăptat bebelușul într-o parcare
Emily Mason povestește pentru presa de peste granițe că era cu băiețelul ei de 4 luni în mașină când, deodată, acesta a început să plângă de foame. Așa că a oprit într-o parcare publică din apropiere și și-a alăptat bebelușul în mașînă. Mare i-a fost mirarea în momentul în care s-a trezit cu o amendă de 100 de lire sterline de la compania care administrează parcarea respectivă.

Foto: thesun.co.uk
„Oakley, bebelușul meu de 4 luni, avea nevoie să fie hrănit și țipa foarte tare. Am tras pe dreapta, într-o parcare pentru a-l hrăni, dar și că măsură de siguranță. Un bebeluș care țipă în mașînă distrage incredibil de mult atenția – poate fi un risc real să continui să conduci dacă ești distras, așa că am decis să opresc în cea mai apropiată parcare pentru a-l alăpta”, spune mămica.
Ea spune că știa că parcarea respectivă era cu plată, însă a citit că primele 10 minute de staționare sunt gratuite și a rămas șocată în momentul în care s-a trezit cu o amendă de 100 de lire sterline pentru că în loc de 10 minute a stat 13 minute în parcare, pentru a-și alăpta bebelușul.
„Am stat acolo 13 minute, doar trei minute peste. Am plătit amendă, care era de 60 de lire sterline dacă o plăteam în termen de două săptămâni, dar am făcut apel.” Amendă de parcare a fost anulată, însă mămica a rămas cu un gust amar după toată această experiență. Ea s-a declarat dezamagită de felul în care compania a acționat și spune că i-ar fi plăcut că aceștia să se gândească mai mult la motivele pentru care unii oameni depășesc puțîn cele 10 minute de parcare gratuită.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.