Anca Alexandrescu, după declarațiile lui Florin Cîțu: Poate își aduce aminte cine i-a plătit zeci de mii de dolari pe an pentru facultate?

2 min read
Anca Alexandrescu, după declarațiile lui Florin Cîțu: Poate își aduce aminte cine i-a plătit zeci de mii de dolari pe an pentru facultate?

Distribuie acest articol!Anca Alexandrescu susține că premierul Florin Cîțu a fost arogant ieri la conferința de presă, când a dat detalii despre arestarea din SUA, rămânând câteva întrebări la care trebuie să răspundă.„Poate își aduce aminte cine i-a plătit zeci de mii de dolari pe an pentru facultate”, întreabă jurnalista, „Sau poate își aduce aminte elementele din CV care îi lipsesc, de exemplu ce studii are, de fapt?”.„Să fie salarii de 3000 de euro pentru toți românii! Premierul Florin Cîțu ne spune că deja foarte mulți români câștigă între 1000 și 3000 de euro. Cine câștigă de fapt aceste salarii? La stat sau la privat? Care este situația reală? Cum erau salariile înainte de 1989 și ce putere de cumpărare aveau românii atunci? Cine sunt angajații de la stat cu salarii nesimțite chiar de peste 3000 de euro?Premierul ne-a explicat ieri cu multă aroganță că nu își aduce aminte nici dacă a fost încătușat, nici cât a stat în custodia poliției, nici cum a făcut rost de bani pentru a plăti amendă și avocatul. Probabil că alcoolemia de 0,161 i-a jucat feste. Însă în mod sigur în anii studenției în Iowa a fost și treaz. Poate își aduce aminte cine i-a plătit zecile de mii de dolari pe an pentru facultate!? Sau poate își aduce aminte și de elementele din CV care-i lipsesc. De exemplu perioada liceului! Ce studii are de fapt premierul? De ce ar ascunde și alte lucruri din trecutul său? Sunt prea multe secrete pentru un premier?Vă aduceți aminte cum au executat-o colegii liberali pe Mona Muscă atunci când s-a aflat despre “greșelile” sale din tinerețe? De ce aplică liberalii dublă măsură în cazul domnului Cîțu?”, scrie Anca Alexandrescu pe Facebook.Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.