Andreea Bălan vrea custodia exclusivă a celor două fete și continuă procesele. „Toate deciziile sunt la mine, eu am grijă de copii”

2 min read
Andreea Bălan vrea custodia exclusivă a celor două fete și continuă procesele. „Toate deciziile sunt la mine, eu am grijă de copii”

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat. Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat”, a mărturisit Andreea.
Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta
Artista i-a mai intentat lui George Burcea și procese de defăimare pentru câteva postări pe care acesta le-a făcut în trecut, la adresa ei. Andreea spune, însă, că nu își mai dorește război cu fostul soț, ci doar să își poată crește fetele în liniște:
„Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp. Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie.
Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect. Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.