Un bărbat a țipat la părinții unui copil care a plâns în avion timp de 45 de minute

2 min read
Un bărbat a țipat la părinții unui copil care a plâns în avion timp de 45 de minute

Un zbor cu un copil care plânge nu este plăcut nici pentru pasageri și cu siguranță nici pentru părinți, care încearcă, de multe ori fără succes, să își liniștească puiul. Recent a avut loc un scandal de proporții într-un avion, după ce un bărbat și-a ieșit din minți din cauza unui bebeluș, care „a plâns neîncetat timp de 45 de minute”.
Pasagerul nefericit se afla într-un zbor Southwest Airlines spre Florida când micuțul a început să se agite și să plângă din cauza turbulențelor. Extrem de deranjat de țipetele celui mic, bărbatul a început să se plângă echipajului aeronavei despre cum a plătit un bilet pentru a avea un zbor confortabil, planuri care au fost distruse de plânsetele copilului. Acesta i-a confuntat inclusiv pe părinții micuțului, la care a țipat timp de 5 minute, agitându-l și mai tare pe copil.
La un moment dat, un însoțitor de zbor i-a atras atenția bărbatului, spunându-i: „Vă rog să nu mai țipați”. Acesta i-a răspuns cu nonșalanță: „Și bebelușul țipă”.

După ce avionul a aterizat forțat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, bărbatul furios a fost escortat de poliție în aeroport, după ce a refuzat să coboare din aeronavă în urma scandalului.
Clipul care a surprins întreaga scenă a adunat sute de mii de vizualizări pe TikTok și a împărțit internetul în două. Mulți dintre cei care au văzut imaginile nu au fost de acord cu comportamentul bărbatului, în timp ce alții i-au luat apărarea.
„Dacă nu poți să suporți plânsetele unui bebeluș sau ale unui copil, care sunt de cele mai multe ori inevitabile în timpul unui zbor, poate că nu sunt pentru ține călătoriile cu avionul”, a scris cineva.
„Personal, că adult în toată firea, mi-ar fi rușine de incapacitatea mea de a face față la ceva atât de banal,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.