Aniversare inedită în Oradea: unui băiețel îndrăgostit de meseria de polițist i-au adus tort luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale

Mare supriză pentru un băiețel din Oradea la aniversarea de 6 ani. Luca Alexandru este fascinat de meseria de polițist, așa că părinții lui au avut o idee inedită și au trimis un email la Inspectoratul de Poliție Bihor. Ca urmare a emailului, fiul lor a avut parte de o aniversare pe care nu o va uita niciodată și care, poate, chiar îi va schimba cursul vieții. 
Un echipaj de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale a apărut în fața locuinței familiei, cu autospeciale cu sirene și girofare pornite. Mascații i-au adus cadou un ursuleț de pluș, i-au cântat băiatului ”La mulți ani” și i-au adus chiar și un tort în formă de … mașină de poliție. 

”Și-a pus ca dorință de ziua lui să-i aibă printre invitați pe colegii n oștri de la Serviciul de Acțiuni Speciale, iar părinții ne-au contact printr-un email trimis Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și ne-au rugat să devenim complicii lor. Polițiștii bihoreni au răspuns cu drag inițiativei părinților”, declară Ioana Lascău, ofițerul de presă al Poliției Bihor. 

Citește și: 40 mesaje de la mulți ani pentru copii
Sursă foto: facebook.com/www.politiaromana.ro
Surse: Mediafax, ebihoreanul.ro, Facebook

Alte articole care te-ar putea interesa

 » sursa: www.qbebe.ro