Are păr alb la numai 16 ani. Cu toate astea, se simte mai bine ca niciodată!

Lauryn, o tânără de peste hotare care are acum 22 de ani, a început să încărunțească atunci când era în liceu, la doar 16 ani.
La început, avea doar câteva fire albe, dar până la 18 ani aproape tot părul său era alb. Așa că a început să se vopsească, ca să nu se vadă. Aceasta povestește că ceilalți colegi de la liceu o făceau să se simtă inconfortabil.

„Când eram la școală, o colegă m-a întrebat de ce am părul alb. Mi-a spus că sunt prea tânără ca să am părul alb și că nu e normal” povestește Lauryn, potrivit The Mirror.
Înainte să-și vopsească părul, fata își smulgea cu penseta firele albe.
„Obișnuiam să stau ore întregi în fața oglinzii ca să-mi smulg firele albe pentru că părinții mei nu mă lăsau încă să-mi vopsesc părul. Apoi, când am făcut 18 ani am început să mă vopsesc bruntă. Mă vopseam la fiecare 3 săptămâni pentru că eram determinată să nu-mi las firele albe să mai apară vreodată.
Însă părul meu începea să fie din ce în ce mai subțire, îi făceam rău cu atât de multă vopsea” își amintește tânăra.
Așa că în anul 2021, Lauryn a decis să nu își mai distrugă părul și să se oprească din a-l vopsi constant. Pe atunci, încă nu îi era ușor să accepte că are păr cărunt, însă cu timpul, a găsit pe internet comunități întregi de tineri care se confruntau cu aceeași situație ca și ea.

„Am găsit o comunitate minunată de oameni, care se sprijineau unii pe alții. Nu-mi venea să cred că sunt atât de multe persoane la fel ca mine. Am simțit că aparțin”.
După ce a văzut că viața poate fi trăită și cu păr alb Lauryn a început să accepte situația.

 » sursa: www.qbebe.ro