Atenție! Spanac contaminat cu virusul hepatitei A retras din magazinele Profi din România

2 min read
Atenție! Spanac contaminat cu virusul hepatitei A retras din magazinele Profi din România

Spanac contaminat cu virusul hepatitei A, retras din magazinele Profi din România!
Profi retrage din magazine un sortiment de spanac contaminat cu virusul hepatitei A, o infecție înalt contagioasă a ficatului provocată de virusul hepatitei A, care se transmite când persoană ingereaza fără să știe virusul de pe obiecte, mâncare sau din băuturi contaminate de cantități mici.
Cei care au cumpărat deja produsul, sunt rugați să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui.
„PROFI acordă prioritate siguranței alimentare, motiv pentru care vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGĂ 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMÂNIA 845 ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A”, este anunțul Profi publicat pe site-ul ANSVSA.
 
Iată care sunt magazinele Profi din care au fost retrase pungile de spanac contaminat cu virusul hepatitei A:

METRO a retras un sortiment de morcovi din cauza depășirii limitelor de pesticid Oxamil!
ANSVSA a mai anunțat că și METRO a retras un sortiment de morcovi din cauza depășirii limitelor de pesticid Oxamil. Este vorba despre pungile de Morcovi baby 200G, distribuite de VALENCIA TRADING OFFICE SL.

„Va informăm că am fost notificați de către furnizrul VALENCIA TRADING OFFICE SL să inițiem  retragerea de la comercializare și de la clienți a articolelor menționate mai jos.
Motivul rechemării: depășire limite reziduu pesticid ‐ Oxamil.
În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, va rugăm să nu le consumați și să  le returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 21.11.2022, urmând să primiți contravaloarea lor”, se arată în comunicatul oficial ANSVSA.
Iată care sunt magazinele METRO din care au fost retrase pungile de morcovi:

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.