George Simion despre cardurile de membru AUR: preferăm 8 lei pe lună de la români decât milioanele furate de la „donatori” mari. AUR este un partid liber

2 min read

AUR este și trebuie să fie un partid liber de cei care au delapidat statul român. Președintele AUR George Simion vorbește despre campania inițiată de partid cu privire la eliberarea de carduri de membru sau simpatizanți AUR.

„Am aici cardurile de membru. Vreau ca aceste carduri să ajungă la toți membrii și simpatizanții care sunt alături de noi. Fii și tu parte a mișcării care schimbă România.

Dacă ești membru sau susținător al AUR atunci vei primi un card și care implică asumarea unei susțineri de 8 lei în fiecare lună. Preferăm să avem 10.000, 20.000 de susținători ai partidului decât să fie 2-3 finanțatori care să ne dicteze politica, așa cum se întâmplă la celelalte partide politice.

Tot felul de persoane dubioase se plimbă pe lângă noi și pretind funcții sau ajutor care nu este tocmai corect. AUR este un partid al românilor.

Suntem singura formațiune politică care nu folosește subvenția publică. Vom folosi acei bani, așa cum am promis, pentru a cumpăra un spital mobil care să fie pus la dispoziția românilor.

Cine dorește să facă politică să o facă pe propria cheltuială. Cine dorește să ne susțină o poate face, nu trebuie să își asume decât ceea ce poate. Noi ne vom ține de cuvânt, în ciuda minciunilor care se propagă prin presă și care se dovedesc false de fiecare dată ” susține președintele AUR, George Simion.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.