AUR demisia vicepremierului Dan Barna, după anunțul unei investigații DLAF care l-ar viza pe liderul USR

2 min read
AUR demisia vicepremierului Dan Barna, după anunțul unei investigații DLAF care l-ar viza pe liderul USR

Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia vicepremierului Dan Barna, aflat sub urmărire penală din partea Direcției Naționale Anticorupție, informează un comunicat de presă.
Conform sursei citate, Dan Barna a fost reclamat de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă (DLAF) în patru cazuri.
AUR spune că e timpul ca Barna să demonstreze „că „O Românie fără hoție” și „Fără penali în funcții publice” nu au fost doar slogane de campanie”.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
„Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia vicepremierului Dan Barna, aflat sub urmărire penală din partea Direcției Naționale Anticorupție.
Dan Barna a fost reclamat de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă (DLAF) în patru cazuri. E vorba de proiecte finanțate din fonduri europene, iar în spațiul public
apar tot mai multe informații care confirmă săvârșirea mai multor fapte penale de către copreședintele USRPLUS.
Criza sanitară cu care ne confruntăm nu a anulat, ci doar a mascat temporar, celelalte probleme și crize cu care se confruntă România.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.
Una din ele, poate cea mai importantă, este criza de încredere între guvernați și guvernanți. Este esențial ca toate forțele politice să acționeze în sensul restaurării încrederii cetățenilor în actul de guvernare, în democrație, în ideea că politicienii, în special cei aflați la guvernare, răspund pentru faptele lor în justiție și în fața cetățenilor.
Este momentul ca Dan Barna și USRPLUS să dovedească faptul că „O Românie fără hoție” și „Fără penali în funcții publice” nu au fost doar slogane de campanie, ci sunt principii universal valabile pentru toți cei care aspiră să conducă destinele semenilor lor.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.