Dan Barna a furat banii UE, dosar la DNA: ”Dacă voi fi urmărit penal mă retrag din politică”

1 min read
Dan Barna a furat banii UE, dosar la DNA: ”Dacă voi fi urmărit penal mă retrag din politică”

Distribuie acest articol!
Dan Barna a declarat că în cazul în care va porni urmărirea penală împotriva sa se va retrage din politică. Acesta a precizat și că a solicitat notă de constatare de la DLAF, care a confirmat că a trimis dosarul la DNA. Vicepremierul Dan Barna e reclamat la DNA pentru posibila săvărșire a unor fapte penale, respectiv a furat banii din fondurile europene împreună cu apropiații săi. Este vorba de sume în valoare de milioane de euro.

“Dacă se va porni urmărirea penală împotriva mea, evident mă voi retrage. (…) Principiile pe care le susțin, fără penali în funcții publice, voi continua să le susțin și reprezintă o valoare și un crez cu care am venit în politică și cu care voi continua să fac politică în România. Am solicitat notă de constatare de la DLAF”, a declarat Barna, într-o prima reacție publică după ce a fost reclamat la DNA.

 Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) a finalizat cercetarea pe care a făcut-o asupra proiectelor și a întocmit documente pentru sesizarea procurorilor anticorupție.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.