AUR mai sparge un tabu: protestează în fața Ambasadei Germaniei pentru micuța Pia, o copilă româncă luată cu forța de serviciile sociale din Freiburg

2 min read
AUR mai sparge un tabu: protestează în fața Ambasadei Germaniei pentru micuța Pia, o copilă româncă luată cu forța de serviciile sociale din Freiburg

Duminică, de la ora 18:00, AUR anunță proteste în fața Ambasadei Germaniei de la București, dar și în fiecare oraș unde există un consulat al acestei țări, pentru a se solidariza cu Mihaela Seiler, a cărei fetiță a fost luată de Serviciul German de Asistență Socială pentru copii, informează un comunicat de presă al formațiunii.
Este pentru prima oară când o formațiune politică își asumă un asemenea protest, într-un caz în care este vorba despre o familie de români din străinătate. În cazurile Cameliei Smicală, ale familiilor Bodnariu și Nan, nicio formațiune politică din România nu s-a poziționat de partea victimelor.
Dimpotrivă, au fost politicieni și oameni influenți care au susținut că protestele societății civile ar fi fost „inspirate” de forțe oculte, chiar dacă în final, în majoritatea cazurilor s-a dovedit că dreptatea era de partea familiilor românești.Familia Bodnariu și-a primit copiii înapoi de la autoritățile din Norvegia, la fel și familia Nan sau Camelia Smicală în Finlanda.
Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.
„Duminică, AUR iese în stradă la ora 18:00 să protesteze pașnic în fața prefecturilor din toată țara, dar și în fața ambasadei Germaniei la București. De asemenea, vom protesta pașnic și în străinătate, în fața ambasadelor Germaniei și în fiecare oraș unde există consulate ale Germaniei. Ne solidarizăm cu durerea Mihaelei Seiler, cetățean român stabilit în Freiburg, și vom lupta pentru ca fetița ei să fie recuperată din mâinile autorităților.
Pe 10 martie 2021, micuța Pia, în vârstă de 7 ani, a fost pur și simplu răpită din sala de clasă de funcționari ai Serviciului german de Asistență Socială pentru copii. Motivul? Fetița era „prea atașată de mamă”! Cazul este cu atât mai halucinant cu cât,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.