Austriecii lui Iohannis sunt în extaz – Legea prin care se interzicea tăierea pădurilor pentru 10 ani a fost respinsă – CRITICII.RO

3 min read
Austriecii lui Iohannis sunt în extaz – Legea prin care se interzicea tăierea pădurilor pentru 10 ani a fost respinsă – CRITICII.RO

În anul 2009, Klaus Iohannis, pe vremea aceea primar al Sibiului, a fost decorat cu „Marea Cruce de Argint” „în semn de recunoaştere pentru serviciile aduse Austriei. Oare ce servicii a îndeplinit Klaus Iohannis pentru a beneficia de această decorație?

Firma austriacă „Holzindustrie Schweighofer”, condusă de khazarul Gerald Schweighofer, prelucrează o mare majoritate din lemnul României. Acesta este prieten la cataramă cu Andreas Huber, finul soților Iohannis și consul onorific al Austriei la Sibiu.

Austria a jefuit Transilvania sute de ani, acum jefuiește întreaga Românie, pe care „o mulge” de petrol, gaze naturale și lemnul pădurilor! Nu este de mirare că Austria este printre cele trei țări care se opun aderării României la spațiul Schengen.

Austriecii lui Iohannis sunt în extaz după ce legea prin care se interzicea tăierea pădurilor pentru următorii 10 ani a fost respinsă de majoritatea PSD,PNL,UDMR și USR. USR, acel partid care a fost la guvernare, iar acum este în opoziție. Același partid care militează pentru climă și încălzirea globală, dar votează împotriva unei asemenea legi de salvare a pădurilor? Pare că nu are sens. Ce interese servește acest partid?

ROMÂNIA a pierdut aproape 10% din pădurile sale în ultimii 32 de ani. Cifrele sunt amețitoare și trebuie luate urgent măsuri. Alianța pentru Unirea Românilor a fost singurul partid care a propus un proiect de lege prin care timp de 10 ani pădurile să fie lăsate libere, fără tăieri. Practic AUR cerea interzicerea tăierilor de păduri în scopuri industriale.

Industria lemnului din România este undeva la 6 miliarde de euro în fiecare an, sau mai bine spus era, deoarece prețurile au explodat.

Câteva companii mari consumă cea mai mare parte a lemnului tăiat. Jumătate din lemnul tăiat în România este ilegal, acesta apare în actele marilor companii ca și import. Sigur că nimeni nu își taie pădurile ca să le aducă românilor.

În 32 de ani România a pierdut cam jumătate de milion de hectare de pădure și nu ar trebui să ne mai mire că dacă nu avem secetă atunci avem parte de inundații și alunecări de teren.

Același Klaus Iohannis care a urcat pe treptele politicii românești cu un discurs axat tocmai pe salvarea pădurilor românești, cu nenumărate campanii de împădurire complet eșuate. Pare că cele două mandate de președinte nu au fost suficiente pentru Iohannis să își ducă la bun sfârșit promisiunile în acest domeniu.

Ar fi fost culmea să își dea singur în picior și să protejeze lemnul României, având în vedere legăturile strânse și deloc necunoscute cu mafia austriacă.

Austriacul khazar Gerald Schweighofer „a uns” toți politicienii, el fiind decorat și de Ion Iliescu pe vremea când acesta era președinte și semnase primul contract, alături de Adrian Năstase cu terminatorul pădurilor venit din Austria.

Klaus Werner Iohannis a susținut permanent interesele străinilor, ale multinaționalelor, refuzând să semneze pentru promulgare și întorcând în Parlament legi favorabile românilor, dar care afectau corporațiile străine.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.