Autoritățile tratează cu dezinteres solicitarea deputatului Ilie Coleșa privind situația vizelor de flotant emise în județul Cluj

2 min read

Deputatul AUR Ilie Coleșa a solicitat Ministerului de Interne și Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj să transmită informații privind numărul de vize de flotant emise în ultimele luni în județul Cluj. Având în vedere că pe 9 iunie au avut loc alegerile locale este important să cunoaștem realitatea din teren, mai ales că este deja bine-știut că alegerile au fost fraudate.

Ilie Coleșa a solicitat această informație în luna mai și a cerut ca la această solicitare să primească răspuns în cel mai scurt timp posibil. Până la această oră, niciuna din instituțiile vizate nu a transmis vreun răspuns.

Deputatul AUR solicitase să îi fie puse la dispoziție informații privind:

  • numărul de vize de flotant emise în întreg județul Cluj în intervalul 1 ianuarie 2024 – 30 aprilie 2024, defalcat pentru fiecare UAT al județului;
  • numărul de vize de flotant emise în întreg județul Cluj în intervalul 1 septembrie 2023 – 31 decembrie 2023, defalcat pentru fiecare UAT al județului.
  • numărul de vize de flotant emise pentru Municipiul Cluj-Napoca în intervalul 1 ianuarie 2024 – 30 aprilie 2024;
  • numărul de vize de flotant emise pentru Municipiul Cluj-Napoca în intervalul 1 septembrie 2023 – 31 decembrie 2023.

Cum au fost fraudate alegerile din 9 iunie: Potrivit avocatei Georgiana Teodorescu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, alegerile au fost fraudate prin diverse modalități – de exemplu, la Satu Mare, un număr „foarte mare” de alegători de diferite etnii „au fost aduşi cu maşinile” din afara ţării. De asemenea, alegerile au fost fraudate prin mita electorală și prin folosirea numelor unor persoane decedate sau prin introducerea unor buletine de vot în secţiile de votare, a declarat aceasta pentru Agerpres.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.