Avea cancer în stadiu terminal, dar băiețelul de nouă ani a luptat feroce cu boala ca să își cunoască surioara

2 min read
Avea cancer în stadiu terminal, dar băiețelul de nouă ani a luptat feroce cu boala ca să își cunoască surioara

Avea cancer în stadiu terminal, dar s-a ambiționat să trăiască pentru a-și cunoaște surioara
În urmă cu cinci ani, Rachel și Lee Cooper, doi părinți din Bristol, Marea Britanie, dezvăluiau copiilor lor, Bailey și Riley, că urmează să aibă o surioară. Fiul lor cel mare, Bailey, a fost încântat de veste, în ciuda faptului că nu trecuse nici măcar un an de când a fusese diagnosticat pentru prima oară cu cancer.

Foto: people.com
„Când i-am spus că va avea o surioară, s-a luminat la față. A fost extaziat”, spune mama lui Bailey, pentru people.com. Bailey a fost diagnosticat pentru prima oară cu limfom non Hodgkin, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic, în 2016. Cel mic fost supus imediat chimioterapiei, iar boala a intrat în remisie în februarie 2017. Medicii i-au sfătuit, la vremea respectivă, pe părinții lui Bailey să îl aducă pe acesta la control o dată la trei luni, pentru a-i monitoriza evoluția. Din păcate, câteva luni mai târziu, în timp ce se aflau în vacanță, părinții micuțului au primit un telefon sfâșietor de la medicul care se ocupa de cazul lui Bailey: cancerul recidivase și era, de data aceasta, mult mai agresiv.
Citește și: 5 povești incredibile ale unor copii care s-au luptat cu cancerul și au câștigat
„Eram la grădina zoologică când am primit un telefon de la spital că boala a recidivat și că trebuie să mergem cu Bailey la un control. Îmi amintesc că el dădea semne de oboseală și i se tăia adesea respirația”, spune mama lui Bailey.
Organele băiatului suferiseră deja daune ireparabile din cauza tumorilor și părea foarte puțin probabil să mai trăiască mult. Bailey trecea prin atâtea dureri fizice și se resemnase cu faptul că va pieri în orice moment. Nu voia totuși să moară înainte de a-și cunoaște viitoarea surioară!

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.