Băieții agenturilor vs. ciuma roșie și restul românilor păcăliți de primii – CRITICII.RO

3 min read
Băieții agenturilor vs. ciuma roșie și restul românilor păcăliți de primii – CRITICII.RO

Încerc să fac o scurtă analiză a faptelor și evenimentelor violente din 10 August 2018 cu toate că nu o să fie pe placul multora. Am organizat sute de proteste și am participat la încă pe atâtea organizate de alte asociații și ong-uri. Din 2009 am participat activ la toate evenimentele de stradă din România, inclusiv la cele violente.

Am încasat mai multe bastoane și gaze lacrimogene decât au încasat toți useriștii pe 10 august 2018 la un loc. Factorii ce provoacă nașterea violențelor sunt cunoscuți de cei care organizează proteste și desigur ei știu cum să le aplaneze sau să le provoace, însă există și factorul guvernamental care poate decide intervenția în forță.

Îi cunosc pe mulți din cei care au organizat acest protest din 10 august 2018 și pot spune cu mâna pe inimă că sunt niște manglitori de doi lei abonați la banii Open Society, Konrad Adenauer Stiftung, granturilor norvegiene, dar și partidelor politice cointeresate de turnura evenimentelor, la acea dată USR, PNL și echipa lui Dacian Cioloș.

De cealaltă parte a baricadei îi avem pe Dăncilă, Dragnea, Carmen gaz și toată șleatha mafiotă din jurul Partidului Social Democrat. Aceștia din urmă au intrat în panică pe baza notelor de informații primite de la SRI și au ordonat intervenția în forță. Să nu aveți impresia că agenții Serviciului Român de Informații sunt slab pregătiți și nu aveau cunoștință despre factorul extern implicat în organizarea și mobilizarea maselor la acest protest. Chiar ieri am studiat un raport al unui analist militar rus, în care lăuda eficiența KGB-ului românesc(SRI), după câștigarea concursului de parașutism de către echipa de elită a serviciului nostru de informații în fața celorlate structuri militare ale statului.

Clotilde Armand a ajuns primar la Sectorul 1 – hoața de voturi și circarul Marian Ceaușescu, dacă nu știați la ce poartă cântă. În 2012 lingea clanțele pe la PSD. Cine știe cunoaște…

NO COMMENT

Declic, Florin Bădița, Mălin Bot, Marian Ceaușescu, Mario Mocan, alți idioți utili, precum și salba de ong-uri abonate la banii actualului USRPLUS sunt personaje principale la evenimentele din 10 August 2018.

Acești băieți au interese personale sau de grup în funcție de unde vine banu’, după cum spunea Mario Mocan: „Nouă nu ne trebuie minți luminate, nouă ne trebuie mulți și proști!”. Oricum, pe domnul Mocanu însuși nu îl putem bănui de prea multă inteligență.

Mario Mocan – Diaspora Europeană Oficial – mai multe informații AICI

Rareș Bogdan a ajuns europarlamentar – Mario Mocan, Diaspora Europeană Oficial

Acești indivizi s-au bazat pe frustrarea populației și nervozitatea societății românești pentru a-i manipula pe români în direcția dorită de ei. De ce nu vă puneți întrebări despre societatea civilă românească în momentul de față. De ce nu au mai apărut rezistenții și toată salba de ong-uri la protestele după tragicul eveniment de la Piatra Neamț sau Matei Balș. Pentru că societatea civilă în civil a trecut cu tot cu bagaje la Guvern și prin ministere pe salarii de mii de euro.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.