Dan Barna a intrat în rândul părinților: liderul USR are un băiat. Cu această ocazie, Dan Barna a arătat că nu crede în teoria gender promovată de propriul partid

2 min read
Dan Barna a intrat în rândul părinților: liderul USR are un băiat. Cu această ocazie, Dan Barna a arătat că nu crede în teoria gender promovată de propriul partid

Liderul USR, Dan Barna, a făcut pasul cel mare și a devenit tătic. Soția sa, Olga Totolici, a adus pe lume un băiețel, chiar pe 10 august.
„10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, a scris Dan Barna.
Cu această ocazie, Barna i-a corectat pe cei care spuneau că bebelușul său este fetiță, atenționându-i că este băiat.
Faptul că Barna a ținut să corecteze pe cei care au presupus că este fată demonstrează, încă o dată, că teoria genului promovată de liderii USRPLUS este doar de fațadă.
Dacă ar fi crezut cu-adevărat în raportul Matic pe care l-a votat, liderul USR ar fi răspuns că pruncul său poate fi „orice”.
La mulți ani fiului lui Dan Barna!

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.