Bogdan Crefelean (AUR): „Este interes mare pentru banii din sistemul de sănătate și se vrea redirecționați în altă parte”

3 min read
Bogdan Crefelean (AUR): „Este interes mare pentru banii din sistemul de sănătate și se vrea redirecționați în altă parte”

Alexandru Săraru, analist politic si Bogdan Crefelean, coordonator AUR Ilfov, au fost invitați la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 12 Aprilie pentru a discuta despre cum au fost evacuați pacienții de la spitalul Foișor din capitală, acțiunile președintelor Klaus Iohannis cu privire la evenimentele din ultima perioadă și despre demolarea spațiilor comerciale de la metrou în miez de noapte de către autorități.

Urmăriți integral emisiunea pe Facebook accesând linkul următor: https://fb.watch/4TS4VZDEo3/

„Spitalul Foișor este cel mai bine pregătit pentru ortopedie și nu este pregătit pentru covid-19, chiar dacă are cele mai multe paturi care asigură oxigen și cred că pe acest lucru s-au bazat autoritățile. Este clar că toate acțiunile acestea au fost premeditate și duc într-o direcție asupra cărora suspiciunile persistă. Este un interes mare pentru banii din sistemul de sănătate și se vrea ca toți acești bani să fie redirecționați în altă parte.” susține domnul Bogdan Crefelean.

Domnul Bogdan Crefelean vorbește despre deciziile lui Vlad Voiculescu din ultima perioadă și ce a însemnat gestul acestuia de a-i suna pe pacienții evacuați de la Spitalul „Foișor”.

„Deciziile domnului Voiculescu se văd de atâta timp, pacienti arși prin spitale, ordinul de evacuare al spitalului, iar decizia de a-i suna și de a-și cere scuze nu cred că i-a încălzit nimic pe acei oameni. Actualul guvern trebuie să își ia la revedere pentru că nu poate să facă față nici măcar unei provocări de a guverna. Vlad Voiculescu a delegat atribuțiile secreterilor de stat, iar din acest motiv nu avem cum să auzim de vreo asumare în minister. La fel se întâmplă și în alte ministere, ei nu guvernează, ei își fac jocurile politice.”

Întrebat cum ne-am pricopsit cu un astfel de președinte, domnul Bogdan Crefelean răspunde:

„Știm foarte bine că președintele are un manadat și jumătate de activitate și nu a făcut nimic altceva decât să se lupte cu PSD, pe bună dreptate, dar alte subiecte sau alte probleme ale țării le-a rezolvat? Așteptăm să vedem ce poate să mai zică în afară de „pesede”. A răspuns pentru tragediile din ultima perioada? Nu, este mai ușor să arunce vina pe alții.”

Bogdan Crefelean vorbește despre demolarea spațiilor comerciale de la metrou în miez de noapte de către autorități.

„Acum 4 ani au încercat noapte să aprobe ordonanța 13, iată că acest lucru se întâmplă din nou, noaptea ca hotii, ei nu pot găsi niște oameni capabili să gândească pentru educație, sănătate, energie, economie și suntem cu toții afectați de tot ceea ce se întâmplă acum. Au ajuns la guvernare printr-o întâmplare, s-au văzut puși în fața faptului împlinit și trebuie să pună niște oameni.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.