Lăcomia liberalilor: Nelu Tătaru propunerea PNL pentru ministerul Sănătății

2 min read
Lăcomia liberalilor: Nelu Tătaru propunerea PNL pentru ministerul Sănătății

Iese la iveală dorința partidului PNL privind gestionarea Ministerului Sănătății. O cale de mijloc pentru aplanarea scandalului ar fi Ministerul Sănătății să revină la PNL, iar varianta de ministru ar fi Nelu Tătaru, susține deputatul PNL Florin Roman.

În opinia lui Florin Roman, criza din coaliție a fost provocată de Vlad Voiculescu.

„PNL-ul are o singură variantă, varianta este aceea de a merge înainte în această coaliție. Este dreptul colegilor de la USR PLUS să desemneze un nou ministru al Sănătății, eu sunt convins că au foarte mulți oameni pregătiți pentru a ocupa acest portofoliu. Suntem încă, din păcate, în plină pandemie, suntem într-o perioadă în care se pune problema boicotării unor ședințe de Guvern, în care se emit acte normative în lupta contra Covid și eu cred că responsabilitatea trebuie să fie cuvântul de ordine. Nu cred că orgoliile astea exacerbate, să blocăm o țară pentru un om, sunt bune pentru ambele partide și pentru întreaga coaliție de dreapta, în această perioadă. Cel care a generat toate lucrurile astea este ministrul Voiculescu. Nu liberalii sau nu Florin Cîțu au dat drumul la ordine care afectează viața a milioane de români, fără să informeze premierul sau Guvernul României”, spune Roman.

Deputatul liberal spune că PNL nu acceptă varianta propusă de USR PLUS, respectiv continuarea coaliției, dar fără Florin Cîțu premier.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.