BRAVO. USR-PLUS aduce la minister o polițistă pensionată la 42 de ani

2 min read
BRAVO. USR-PLUS aduce la minister o polițistă pensionată la 42 de ani

Știrea acestor zile, preluată de presa ce nu se mai obosește să dea un telefon, este aceea că vreo 4 procurori și un șef de poliție au fost prinși la o bere, pe terasă, în centrul Bucureștiului.

Sigur că dacă cineva are ceva de ascuns nu își dă întâlnire la Hanul lui Manuc, unde șansele să nu fii văzut sunt foarte mari.

Cei 5 au fost însă filați și apoi informația a fost scursă în presă. De aici a fost preluată mecanic și rostogolită de parcă o bere băută prin centrul Bucureștiului ar fi o dramă națională.

Se pune întrebarea pe baza a ce hotărâre erau filați procurorii și care sunt interesele.

Acum nu ne mai interesează clanurile mafiote, furturile din bugetul național, corupția generalizată din România, acum de prim plan este berea băută pe terasă de 5 colegi de serviciu, fie ei și procurori.

Aceasta este o tehnică specifică de contrainformații și constă în distragerea atenției publice de la problemele reale.

Cam așa a fost și cu AUR: conta o informație eronată furnizată de AEP și nu zecile de milioane furate în campanie de PSD, PNL și USR. Ni se oferă ținte false în mod permanent și trebuie să ne oprim din a mai fugi ca naivii după ele.

Portaluri cu tradiție au misiuni clar date, așa cum este și adevărul.ro și digi24.ro. Ele nu oferă adevărul ci instigă la minciună și denaturarea informației. În ambele cazuri finanțarea nu este una națională, banii provin de la finanțatori străini cu interese dubioase de afaceri în România.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.