Cadoul Didactic.ro pentru cadrele didactice

2 min read
Cadoul Didactic.ro pentru cadrele didactice

Deși suntem în fiecare zi expuși la o multitudine de știri, noutăți și informții pe care le primim în principal prin intermediul internetului, Didactic.ro apreciază când utilizatorii își fac timp pentru a petrece câteva minute pe site pentru a vedea care sunt noutățile referitoare la educație.
De aceea, pe utilizatorii noștri dorim să îi răsplătim cu un cadou din partea Editurii Intuitext, o culegere de matematică pentru clasa a V-a.
Culegerea de exerciții pentru clasa a V-a este un auxiliar extrem de util pentru cadrele didactice care își doresc să folosească la clasă mai multe resurse, nu doar manualul.
Deși manualul este esențial pe durata anului școlar, un auxiliar potrivit îi poate ajuta pe elevi să înțeleagă mult mai bine modalitatea de rezolvare pentru exercițiile predate la clasă.
Acest auxiliar conține 16 capitole care sunt formate din exerciții și probleme cu grade diferite de dificultate.
În prima parte a lucrării elevii pot rezolva 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru sunt uşoare, următoarele patru de nivel mediu şi ultimele două au grad sporit de dificultate.
În cea de-a doua parte a culegerii se regăsesc modele pentru lucrările scrise din fiecare semestru și probleme care au fost abordate de-a lungul timpului fie la Olimpiada de matematică, fie la Concursul „Gazeta Matematică şi viitoriolimpici.ro”.
La finalul culegerii, copiii pot descoperi pagini dedicate răspunsurilor fiecărui exercițiu efectuat, acest lucru contribuind la procesul de autoevaluare și verificarea competențelor.
Dacă doriți un exemplar din acest auxiliar click aici pentru a completa formularul.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.