Ce face și cum arată astăzi micuța Kassandra, fetița adoptată de Iosif Rotariu după ce a fost agresată de bunica biologică

2 min read
Ce face și cum arată astăzi micuța Kassandra, fetița adoptată de Iosif Rotariu după ce a fost agresată de bunica biologică

A fost arsă cu țigara în repetate rânduri, i s-a turnat acid sulfuric pe față, a fost bătută cu sadism de bunică până când i-au fost rupte oasele și câte și mai câte! A suferit, până acum, 53 de intervenții chirurgicale la maxilar, la picioare, la mâini și la șolduri și se pregătește să ajungă din nou pe masa de operație.
Kassandra a suferit peste 50 de operații după ce a fost torturată de bunica sa biologică
Kassandra Rotariu a avut o copilărie cumplită. Până la vârsta de 4 ani, când a fost adoptată de fostul mare fotbalist Iosif Rotariu și de soția acestuia, micuța a trecut printr-un coșmar. Părăsită de mamă pe când avea doar doi ani, ea a fost bătută cu sadism de bunica biologică, a fost arsă cu țigara și lăsată să se zbată între viață și moarte, i s-a turnat acid sulfuric pe față și a fost aruncată de la geam de bunica ei.

„În momentul când am luat-o pe Kassandra, din prima zi când am venit acasă și am văzut-o, am zis: „Trebuie să fac ceva, nu se poate, trebuie să fac ceva ca această fată să fie bine”. Cu toate că medicii, de unde am luat-o, ne-au dat foarte puține șanse și ne-au zis că nu știți în ce vă băgați. Am zis că trebuie să fac ceva. Ani de zile numai cu mine a dormit. O schimbam, îi făceam baie cu betadină, pentru că avea infecție.
Moralul i-l ridicam, o duceam mereu la grădiniță, o luam acasă. A fost o motivație ieșită din comun. Plus, am avut susținerea familiei, a soției mele, a fiicei mele Romina, a fiului meu Roberto, am avut susținere mare din partea tuturor”, a declarat Iosif Rotariu, tatăl adoptiv al micuței, pentru Pro Sport.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.