Ziua Mondială a Educației – o zi cu o importanță majoră în comunitate

1 min read
Ziua Mondială a Educației – o zi cu o importanță majoră în comunitate

Ziua de 5 octombrie este dedicată tuturor cadrelor didactice în semn de mulțumire și respect pentru eforturile constante pe care le fac pentru dezvoltarea și formarea copiilor noștri.
Echipa INTUITEXT dorește să marcheze acest frumos moment prin intermediul acestui articol în care urăm „La mulți ani!” tuturor cadrelor didactice din România.
Împreună cu educatorii, învățătorii și profesorii, din întreaga țară, Editura INTUITEXT își propune să contribuie la buna dezvoltare și formare a copiilor prin crearea unor manuale și auxiliare adaptate nevoilor elevilor.
Dorim pe această cale să mulțumim tuturor cadrelor didactice care au ales să aibă încredere în profesionalismul echipei INTUITEXT și folosesc la clasă materialele pe care le-am conceput, astfel încât copiii să poată învăța cu ușurință.
Produsele INTUITEXT se adresează tuturor elevilor. Exercițiile și sarcinile de lucru sunt gândite, astfel încât să pornească de la cele mai simple și, pe măsură ce copilul acumulează informații, devin mai complexe, astfel încât să îl provoace să-și folosească cunoștințele acumulate.
În încheiere, echipa INTUITEXT vă urează un călduros „La mulți ani!”dragi educatori, învățători și profesori, dar și rezultate cât mai bune pe parcursul anului școlar 2022-2023.
Echipa INTUITEXT este alături de dumneavoastră!

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.