Ce se vede în aprilie la Teatrul Ion Creangă

2 min read
Ce se vede în aprilie la Teatrul Ion Creangă

La Teatrul Ion Creangă avem și în această lună spectacole pentru copiii de toate vârstele, de la 6 luni la 3 ani, pentru categoria #TICBEBE, dar și de la 3 la 6 ani pentru categoria de vârstă #TICPITIC, la Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21 – 23). Aici veți întâlni povești și spectacole cu subiectele dedicate educației timpurii, pline de emoție, lecții despre sinceritate, prietenie și bunătate. Pentru copilașii mai mari, spectacolele din categoria #TICJUNIOR se joacă la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București (Bd. Octavian Goga nr. 1), iar în această lună vom juca musicalul „Vrăjitorul din Oz”, pe 29 martie, de la ora 10:00. Vă aștept cu drag și primăvară la Teatrul Ion Creangă!
Pentru a descoperi mai multe despre Teatrul Ion Creangă ori bilete pentru spectacole, vă invităm să accesați site-ul Teatrului – www.teatrulioncreanga.ro. 
PROGRAM APRILIE 2023 
Glasul copilăriei (+6 ani)
01.04, ora 11:30, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
Pentru cum arătăm și cine suntem nu avem nici o vină. Ar fi bine să învățăm să ne iubim așa cum suntem. Dar astfel de temeri au și adulții, cu atât mai mult copiii. Eva nu vrea să mai iasă din casă din această cauză: frica de a nu fi arătată cu degetul. Noroc că prietenii care o însoțesc în fiecare zi la școală sunt alături de ea și o încurajează să facă numai bine.
Cei trei purceluși (3-6 ani)
01.04, ora 18:30 & 09.04, ora 17:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
Toată lumea ar vrea doar să cânte și să danseze toată ziua, să nu muncească, doar să se distreze. Cel puțin doi din cei trei purceluși preferă să facă asta, în loc să se gândească la iarna grea ce o să vină și la primejdiile din pădure.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.