Ce se vede în ianuarie la Teatrul Ion Creangă

2 min read
Ce se vede în ianuarie la Teatrul Ion Creangă

Aceste fiind spuse, ce spectacole doriți să vedeți în această lună? Poveștile noastre sunt pentru piticii de toate vârstele și le puteți viziona la cele două săli în care jucăm – Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21 – 23), cu spectacole pentru categoria de vârstă 0 – 6 ani, dar și la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, cu spectacole pentru cei un pic mai mari, începând cu vârsta de 6 ani. Luna aceasta vom juca în acest spațiu, cea mai nouă producție a Teatrului, „TILL”, un spectacol de teatru contemporan cu muzică, rime și multe peripeții de înfruntat, pe data de 28 ianuarie, de la ora 11:00. 
Pentru a descoperi mai multe despre Teatrul Ion Creangă, vă invităm să accesați noul website, lansat la începutul acestei stangiuni – www.teatrulioncreanga.ro. 
PROGRAM IANUARIE 2023
Amintiri într-o valiză (2-5 ani)
13.01, ora 18:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
Plimbate prin întreaga lume – și aduse cu grijă acasă – amintirile din valiza noastră sunt îmbrăcate în straturi de sens. Un prilej de bucurie pentru cei mici, care urmăresc cu entuziasm cum obiecte aparent obișnuite se transformă într-o invitație la joacă și o ocazie pentru cei mari de a privi cu alți ochi bagajul experiențelor care ne însoțesc, spectacolul Amintiri într-o valiză impresionează prin expresivitatea și candoarea mijloacelor coregrafice.
Povești cu fire (1-4 ani)
14.01, ora 10:00, Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21–23)
Într-un spațiu atemporal, ne pregătim să pornim spre un tărâm croșetat din întâlniri neprevăzute. Conduși de un fir invizibil, în fața noastră, o sferă uriașă de lână și trei personaje interesante vor apărea rând pe rând. Împreună, ele vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Spectacolul „Povești din fire” este universul ideal al oricărui copil care se lasă desprins din mâinile părinților și,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.