Ela Crăciun a decis să aibă grijă de doi copii la distanță. „O să le plătim școala și o să ne asigurăm că nu o vor abandona”

1 min read
Ela Crăciun a decis să aibă grijă de doi copii la distanță. „O să le plătim școala și o să ne asigurăm că nu o vor abandona”

Dincolo de o carieră de succes, Ela Crăciun este mama a trei copii, Alex, Alesia și Nicholas, de 16, 10 și respectiv 3 ani. A scris și două cărți „9 luni fără griji” și „12 luni fără griji”, și este extrem de activă pe blogul său personal și pe rețelele de socializare, unde își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei.
Recent, ea a postat mai multe imagini din Kenya, Africa, acolo unde și-a petrecut sărbătorile alături de soț și copii. Pe lângă peisajele care taie răsuflarea, îndrăgita prezentatoare TV le-a arătat urmăritorilor săi și partea mai puțin frumoasă și fericită a Kenyei. În ultimele zile de vacanță, Ela a mers la un orfelinat și la o școală privată din zona și a mărturisit că a rămas șocată de condițiile în care trăiesc copiii de acolo. Ea chiar a luat decizia de a avea grijă de doi copii de la distanță!
Descoperă, în galeria foto, ce a împins-o pe Ela Crăciun să ia o astfel de hotărâre!

Vezi galeria foto »

Surse foto: Instagram

Surse articol: Instagram, bzi.ro, tvmania.ro

Alte articole care te-ar putea interesa

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.