Cea de-a XIII-a ediție KINOdiseea debutează, între 1 și 12 septembrie, în aer liber, în Parcul Plumbuita

2 min read
Cea de-a XIII-a ediție KINOdiseea debutează, între 1 și 12 septembrie, în aer liber, în Parcul Plumbuita

Pe lângă proiecțiile de film, majoritatea dublate în limba română, publicul va avea ocazia să participe la ateliere de actorie, spectacole cu păpuși gigante, spectacole de jonglerii, pantomimă, roboți led pe picioroange și târguri de meșteșuguri, artizanat și design contemporan. Intrarea la toate evenimentele din cadrul ediției non-competitiționale în aer liber este gratuită. Toate filmele sunt destinate audienței generale. KINOdiseea în aer liber este primul eveniment din cadrul ediției a XIII-a.

Programul festivalului

1.09, 20:30 – INSIDE OUT/ ÎNTORS PE DOS – Regia Pete Docter, Ronnie Del Carmen, animație, 102 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: Viața lui Riley, o fetiță veselă și lipsită de griji, este dată peste cap atunci când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților complet depășiți de situație ai fetiței. Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească noi prieteni.

2.09, 20:30 – SING/ HAI SĂ CÂNTĂM – Regia Garth Jennings, Christophe Lourdelet, animație, 110 minute, dublat în limba română.

Sinopsis: Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, această îndrăgită animație îl are în centru pe Buster Moon, un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice pe lume şi este pregătit să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

3.09, 18:30 – 20:30 – Spectacol de două ore Led Robots pe picioroange; 20:30 ZOOTROPOLIS – Regia Rich Moore,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.