Cel de-al 7-lea an al Școlii siguranței Tedi a început. O nouă generație de elevi de clasa I va primi informații importante despre siguranță.

3 min read
Cel de-al 7-lea an al Școlii siguranței Tedi a început. O nouă generație de elevi de clasa I va primi informații importante despre siguranță.

Învățătorii sunt invitați să-și înscrie elevii în program.
Pandemia generată de Coronavirus ne-a schimbat tuturor modul de viață cu care eram obișnuiți. În mod special, elevii și cadrele didactice au fost nevoiți să facă cele mai multe eforturi pentru a se adapta noilor condiții. Printre ei s-au numărat și elevii înscriși la Școala siguranței Tedi. Anul al 6-lea al programului s-a desfășurat cu multe lecții online, cu Tedi îmbrățișat de la distanță dar cu mult entuziasm și emoții. Toate regăsite în cele peste 27.000 de fotografii cu activități despre siguranță realizate de elevi de clasa I din toată țara.
Școala siguranței Tedi este un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi și care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Poliția Română prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității. Acest program educativ se adresează elevilor de clasa I și are ca obiectiv consolidarea informațiilor privind siguranța școlarilor care s-ar putea confrunta cu pericole în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor.
Ca o noutate, anul trecut a fost introdus un capitol suplimentar, ,,Igiena corpului şi a minţii’’, alcătuit atât din noțiuni teoretice cât şi din activități şi exerciții menite să le ofere elevilor, cadrelor didactice şi părinților un sentiment de siguranță referitor la contextul pandemic actual.
Din nou în bancă pentru lecții despre siguranță
Online sau offline, un lucru este sigur: lecțiile lui Tedi pentru siguranța elevilor de clasa I se vor desfășura. În anul școlar 2021-2022, elevi din toată țara sunt așteptați să participe la lecții. Tedi îi invită pe toți profesorii învățători să-și înscrie clasele în program. Participarea la program este GRATUITĂ şi se realizează pe baza înscrierii de către învățători pe site-ul www.scoalatedi.ro. Termen limită pentru înscrieri: 31 octombrie 2021.
Click aici pentru a accesa formularul de înscriere la Şcoala siguranţei!
Material didactic gratuit. Premii pentru învățători și elevi.
Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfășurării programului la clasă concepute astfel încât să respecte modul de învățare specific elevilor de clasa I – prin jocuri și activități educative. Toate materialele sunt în format electronic și vor fi transmise gratuit, prin e-mail, după finalizarea înscrierii. Materialele pot fi folosite atât în predarea directă la școală cât și la orele desfășurate online.
Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare.
Implicarea învățătorilor şi a elevilor este răsplătită de către Tedi prin premii surpriză.Pentru orice detalii despre programul Şcoala siguranţei Tedi ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: [email protected].
Aproximativ 215.000 de absolvenți ai Școlii siguranței Tedi în 6 ani de activitate
În perioada 2015-2021, la acest program educativ au participat aproximativ 215.000 de elevi de clasa I din toată țara. O nouă serie de elevi este așteptată să participe la cursurile Școlii siguranței Tedi unde informații importante pentru siguranța lor sunt furnizate într-o manieră accesibilă celor mici de către cadrele didactice și reprezentanți ai Poliției române.Programul Școala siguranței Tedi nu are drept scop învățarea pe de rost a unor informații,

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.