Comparații istorice – CRITICII.RO

2 min read
Comparații istorice – CRITICII.RO

Oricât ne-am da de importanți, de generație spontanee (lumea începe cu noi, spun unii!), comparația istorică rămâne mereu un exercițiu util. Fără istorie, suntem mărăcini pe islaz.

Vă imaginați cum ar arăta, puși în balanță, președintele Iohannis și regele Ferdinand?

Realizați că sibianul a reușit contraperformanța de a compromite ideea de neamț în ochii românilor, care avea o anumită conotație?

În 1927 au trecut la Domnul atât regele ,,cel Loial”, ,,Întregitorul”, cât și liberalul absolut, Ionel Brătianu. Era liberal din pântecul mă-sii. Cum art fi o întâlnire între Ion I.C. Brătianu și F.V. Cîțu? Primul: patriotul, efigia, bărbatul în puterea cuvântului, oratorul, verticalul, omul politic experimentat, harnicul, iubit pentru calități, fermecător, respectat până și de potrivnicii politici.

 Al doilea: vopsit, fonfăit, pseudointelectual, duplicitar, cotist, cețos, scos din jobenul istoriei și cocoțat pe putere, penal, servit doar de camarila care va da bir cu fugiții, la prima împușcătură.

Înțelegeți, oameni buni, că sistemele globalist-autoritare își recrutează unelte și sclavi obedienți din însăși organismul statal! Ei caută vulnerabili, șubrezi sufletește, moluște, gata de orice vânzare și orice compromis. Acum microbul trădării stă cu Puterea la masă. Cancerul și-a recrutat proteinele din chiar organismul statal!

Orice inacțiune a noastră înseamnă dezertare de pe câmpul de luptă și echivalează cu complicitatea la trădarea intereselor poporului român. Împrejurările crunte pe care le traversăm reclamă acțiune, nu dulcegării.

Sâmbătă, 2 octombrie, bat în poarta guvernului!

Florin Șinca

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.