Chișinău | Sondaj: 44% din locuitorii Republicii Moldova își doresc unirea cu România. Cifră record pentru ultimii 30 de ani

2 min read
Chișinău | Sondaj: 44% din locuitorii Republicii Moldova își doresc unirea cu România. Cifră record pentru ultimii 30 de ani

44% dintre cetățenii Republicii Moldova își doresc unirea cu România, cifră record în ultimii 30 de ani, arată un sondaj realizat de iData și citat de Timpul.
Precedentele recorduri în sondajele realizate de către această companie, de 37,5%, fuseseră atinse în primele două luni ale acestui an.
Sondajul a fost realizat în perioada lunii martie pe un eșantion de 1.314 persoane și are o marjă de eroare de 2,5%. În același timp, susținerea pentru aderarea la Uniunea Economică Euroasiatică, sub controlul Rusiei, a scăzut la 40,9%, în scădere cu aproape 8 procente față de începutul anului.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.