George Simion, apel către toți românii liberi: Veniți alături de noi! Pornim organizații în fiecare localitate ca împreună să dăm frisoane sistemului!

1 min read
George Simion, apel către toți românii liberi: Veniți alături de noi! Pornim organizații în fiecare localitate ca împreună să dăm frisoane sistemului!

Liderul AUR George Simion a lansat un apel important către toți românii care vor să se implice în schimbarea României și în înlăturarea politicienilor corupți și străini de interesul național din funcțiile publice. AUR crește în sondaje și, de aceea, acum este nevoie mai mult ca oricând ca partidul să se extindă și aibă organizații în fiecare localitate din România.

„Toate atacurile din ultima vreme sunt provocate de faptul că noi creștem în sondaje și suntem singura opoziție reală la sistemul de până acum. Pentru a crește mai mult avem nevoie de organizații în fiecare localitate din România”, a declarat Simion. Liderul AUR face apel către „toți românii liberi” să se înscrie ca membri AUR pentru că doar împreună vom reuși. „Coagulăm sat cu sat, oraș cu oraș, municipiu cu minicipiu, apoi, până la finalul anului, județ cu județ, organizații de AUR care să dea frisoane partidelor și sistemului”.

Pentru a-și atinge obiectivele AUR are nevoie de oameni capabili, din toate păturile sociale. Iar acești români există. Mesajul lui George Simion este cât se poate de clar: „Veniți alături de noi, este timpul să schimbăm România substanțial!”

Primul pas este completarea formularului de adeziune: https://www.partidulaur.ro/adeziune

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.