Cîmpeanu, inițiatorul ordonanței pentru amnistierea plagiatorilor, este noul ministru al educației

1 min read

Rectorul USAMVB, Cimpeanu Sorin Mihai, participa la deschiderea oficiala a celei de-a treia editie a ,,Bucharest Food Summit”, in Bucuresti, marti, 22 septembrie 2020. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Sorin Cîmpeanu este un nume mare în mediul universitar, acolo unde calitățile sale politice dar și mai puțin deontologice sunt recunoscute de toată lumea.

Sorin Cîmpeanu este rectorul unei universități la care Baranga a devenit coordonator de doctorate fără diplomă de BAC… Deci dacă Cîmpeanu își propune ceva iată că se poate.

Sorin Cîmpeanu este pentru a doua oară în postul de ministru al educației. Ce îl recomandă? Cu siguranță nu profesionalismul ci impostura de care a dat dovadă de-alungul timpului.

Sorin Cîmpeanu a fost la ALDE, apoi la PRO ROMÂNIA iar acum s-a așezat binișor la PNL. De altfel calitățile sale de traseist politic sunt cele care l-au recomanda cel mai probabil pentru acest post atât de important.

Sorin Cîmpeanu este specialistul a cărui echipă a spus că analfabetul Gabriel Oprea nu și-ar fi plagiat lucrarea de doctorat.

Mare om din sistemul de învățământ a și fost decorat de către președintele Iohannis cu ordinul Steaua României, o bătaie de joc la adresa celor care au primit acest ordin pe merit.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.