CÎȚU a uitat să guverneze. El și Orban își fac campanie electorală pe timpul și banii românilor – CRITICII.RO

2 min read
CÎȚU a uitat să guverneze. El și Orban își fac campanie electorală pe timpul și banii românilor – CRITICII.RO

Distribuie acest articol!România nu mai are nevoie de investiții și acest lucru se vede din interesul actualului guvern de a le realiza. Programul PNDR a fost blocat de către guvern și nu există la momentul de față un interes crescut față de investițiile atât de necesare la nivel local.
România nu mai are nevoie de drumuri, apă, canalizare, școli sau spitale mai bune, România le are pe toate, cetățenii sunt mulțumiți și premierul are deja alte preocupări cu mult mai importante: desfășurarea campaniei electorale interne PNL.
La momentul de față interesul față de România a devenit zero și Florin Cîțu împreună cu Ludovic Orban își fac campanie electorală pe timpul și pe banii românilor. Pe timpul românilor deoarece ei sunt angajați la stat și ar trebui să guverneze România sau să se legifereze și pe banii românilor deoarece premierul urmărește alocarea discreționară de fonduri către primării pentru a putea șantaja politic filialele și a dobândi control intern în PNL.
Măscăriciul de la Palatul Victoriei, asemenea Vioricăi Dăncilă, se visează deja președinte de Țară. Se gândește premierul Florin Cîțu că e suficient să arate ca un James Bond ca să capete aliură de Terminator cu care să câștige și el un mandat. Dar sigur că el nu arată ca și James Bond, este doar o imitație de proastă factură care nu știe să scrie și să vorbească, fiind izolat de apropiați într-un mare de laude lipsite de substanță și fără legătură cu realitatea.
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.