Cîțu despre ideea lui Boc de a comasa județele: O propunere interesantă

1 min read
Cîțu despre ideea lui Boc de a comasa județele: O propunere interesantă

Distribuie acest articol!
Emil Boc, primarului orașului Cluj-Napoca, a declarat recent că susține comasarea judeţelor în regiuni. În opinia sa, acest lucru ar distruge un sistem clientelar vechi de 55 de ani și ar facilita atragerea de fonduri europene. Premierul Cîțu consideră că aceasta este o idee interesantă, ce ar putea fi discutat la nivelul coaliție de guvernare la un moment dat.
Florin Cîţu susţine ideea propusă de Emil Boc de comasare a judeţelor în regiuni pentru a facilita atragerea fondurilor europene. Premierul le-a declarat, joi, jurnaliştilor că această idee este una  interesantă sprijinită şi de alţi edili sau preşedinţi de consilii judeţene din PNL.
Premierul a precizat că încă nu s-a discutat la nivelul coaliţiei de guvernare despre comasarea judeţelor în regiuni. „Sunt mai mulţi lideri, primari, preşedinţi de consilii judeţene în PNL care împărtăşesc această opinie. Încă nu am discutat-o la nivelul coaliţiei. O vom ridica, dacă trebuie. Din punctul meu de vedere mi se pare o idee interesantă”, a explicat premierul la finalul şedinţei de guvern.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.