VIDEO | Fost secretar de stat american și director CIA spune că dovezile se acumulează în favoarea teoriei conform căreia Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan

2 min read
VIDEO | Fost secretar de stat american și director CIA spune că dovezile se acumulează în favoarea teoriei conform căreia Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan

Într-o emisiune la Fox News, Mike Pompeo, fostul secretar de stat al administrației Trump și fostul director al CIA, a declarat că dovezile în favoarea teoriei conform căreia Covid-19 a fost făcut într-un laborator din Wuhan se acumulează și că doctorul Anthony Fauci, care a oferit declarații controversate în ultimul an, ar fi avut acces la toate informațiile de care a avut parte și Pompeo, informează Breitbart.
„Ceea ce contează cu adevărat aici este, când a contat cel mai mult, când chinezii au acoperit acest lucru la începutul lunii ianuarie 2020, Dr. Fauci ar fi văzut cu siguranță aceleași informații pe care le-am văzut și eu.
Cu siguranță am fi știut că riscul [ca virusul să fie] provenit dintr-un laborator era real. Am fi știut că Partidul Comunist Chinez nu dorea ca niciunul dintre noi să știe acest lucru și că a ridicat steaguri roșii în întregul guvern al Statelor Unite.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Mult prea mult timp Dr. Fauci i-a lăsat pe cei dintre noi care vorbeam despre asta să ducă povara și nu am putut obține știință. În schimb, avem politică. Asta ați văzut în mass-media de stânga.
Ați văzut politica bătând știința și acest lucru a întârziat capacitatea noastră de a răspunde la ceea ce Partidul Comunist Chinez a lovit lumea.”, a spus Mike Pompeo, la Fox News.

Doctorul Anthony Fauci a declarat recent că „nu este convins că coronavirusul chinez s-a dezvoltat natural” și că „originile sale merită investigate”, după ce, în urmă cu un an, spunea întocmai contrariul.
Apoi, în presă au apărut mii de mailuri ale lui Fauci în care acesta scria,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.