Cîțu disperat: a dat 50 de milioane de euro, dar presa liberă l-a făcut praf

2 min read
Cîțu disperat: a dat 50 de milioane de euro, dar presa liberă l-a făcut praf

Poate nu mai țineți minte, dar guvernul PNL și apoi PNL, USR și UDMR, susținut din umbră, din spate și din lateral de către PSD, a dat peste 50.000.000 de euro către presa din România.

Din acești bani au mușcat cu multă lăcomie Adevărul.ro, Antena3, RealitateaTV, RomâniaTv și mulți alții. Cam acele părți din presa din România care critică la unison opoziția reală făcută de AUR și laudă din răsputeri un guvern care a știut să închidă economia națională și să se împrumute peste măsură.

Și ce să vezi? Tocmai cel care a dat mită din banii românilor peste 50.000.000 de euro iese public și spune că toți ceilalți sunt FakeNews, că situația este una perfectă, că lucrurile sunt extraordinare, că spitalele nu ard, că fermierii au banii de calamități, că nu se moare din AstraZeneca.

Are premierul Florin Cîțu dreptate doar de o singură parte: a dat banii degeaba, presa liberă, mică cum o vede el, este puternică și numeroasă.

Este adevărat că realitatea din România pare să fie un FakeNews, adică nu poți crede că așa ceva este posibil, dar la noi spitalele chiar ard în fiecare lună.

Domnule Florin Cîțu, dacă există presă liberă care nu vă cântă în strună, dacă voi ați mituit ilegal o parte coruptă a presei, nu înseamnă că restul este FakeNews.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.