Cîțu ignoră STRADA: Revenim la normalitate după ce accelerăm vaccinarea

1 min read
Cîțu ignoră STRADA: Revenim la normalitate după ce accelerăm vaccinarea

Cu toţii ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie – a transmis miercuri premierul Florin Cîţu, care a anunţat că va fi accelerată campania de imunizare. Premierul Florin Cîțu ignoră evenimentele care au loc în stradă, iar presa aservită a intrat în silenzio stampa în timp ce forțele de ordine comit abuzuri de neimaginat.

‘Peste 3.000.000 de doze de vaccin administrate până în prezent! Vestea bună este că 1 milion de oameni au câştigat deja imunitate completă în urma administrării celor două doze. Avem două milioane de persoane care au primit prima doză. Accelerăm campania de vaccinare: în aprilie primim peste 3,3 milioane de doze de vaccin şi peste 5 milioane de doze în luna mai. Vom creşte capacitatea de administrare astfel încât oamenii care doresc să se vaccineze să aibă acces cât mai repede”, a scris Cîţu pe Facebook.

Potrivit acestuia, cu toţii ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie. 

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.