Klaus Iohannis: Virusul nu dispare prin violență și manifestări extremiste

2 min read
Klaus Iohannis: Virusul nu dispare prin violență și manifestări extremiste

Președintele Klaus Iohannis spune că vaccinarea împotriva Covid-19 este soluția care ne va ajuta să revenim la viața normală și că nu virus nu dispare prin „violență și manifestări extremiste”, conform Digi24. Acesta insinuează că protestele sunt manifestări extremiste, violente, deși a fost un singur caz de agresiune fizică (la Brăila), care a fost sancționat de către Jandarmerie. Nu este prima dată când șeful statului numește cu evidentă exagerare manifestările ce nu-i convin.
„Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. (…)
Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare. (…)
Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Aniversarea de astăzi are loc în circumstanțe excepționale, în care întreaga omenire se confruntă cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2. Acest context global complicat este exemplul cel mai elocvent în ceea ce privește importanța strategică a activității dumneavoastră în demersurile de răspuns la amenințări sanitare, precum noul coronavirus.”, declară Președintele României, Klaus Iohannis.
Vizita acestuia și a premierului Cîțu totodată se datorează împlinirii a 100 de ani a Institutului Cantacuzino care, în 1 aprilie 1921, la ordinul Regelui Ferdinand I, se înființează Institutul de Seruri și Vaccinuri „Dr.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.