Rusia dorește să pună mâna pe portul Constanța și pentru acest lucru nu are nevoie de nici o armată deoarece are la dispoziție politicienii corupți, proști și trădători de la București.

Guvernul PNL și USR condus de către Florin Cîțu a primit un ordin clar și despre care numai puțini cunosc: cedarea porții României la Marea Neagră către Federația Rusă.

Este o lovitură aprigă ce se va aplica flancului estic al NATO, iar americanii nu deloc mulțumiți de acest lucru: portul Constanța trebuie să rămână în administrarea publică a statului român.

Sigur că americanii sunt nemulțumiți că doar nu investesc degeaba bani în securitatea statelor din Europa. Acum vine unul precum Cîțu și calcă toată munca din ultimii 31 de ani în picioare și pune la dispoziția Rusiei cel mai important port naval din estul Europei.

România va pierde astfel câteva miliarde de euro, dar își va pierde și o parte din suveranitate căci atunci când Moscova va decide cine are voie să treacă prin vama românească situația se cam schimbă.

Sîmbătă se anunță și protest: este sezonul nemulțumirilor și românii ies în stradă. Se va întâmpla acest lucru la Constanța în fața prefecturii începând cu ora 15.00.