Cîțule, realitatea din România nu este FakeNews. Degeaba ați dat 50 de milioane de euro presei corupte – CRITICII.RO

3 min read
Cîțule, realitatea din România nu este FakeNews. Degeaba ați dat 50 de milioane de euro presei corupte – CRITICII.RO

PNL, susținut de PSD, UDMR și USR au dat 50.000.000 de euro presei din România. Care presă? Cea care le cânta în strună. Nu este de ajuns că au devalizat bugetul de stat în timpul campaniilor electorale, nu este suficient că peste 40% din subvenția publică dată partidelor se duce ca și mită către media din România, s-au gândit ei că este bine să dea o șpagă directă din banii românilor.

Va veni acel moment când procuratura va trebui cu adevărat să își facă treaba iar faptele de astăzi nu se vor prescrie în anul 2024, atunci când AUR va veni la putere și va conduce România în numele românilor și pentru români. Va trebuie atunci DNA sau DIICOT să cerceteze cum a fost posibil să se ofere o mită de 50.000.000 de euro către presa din România, în an electoral, din banii românilor, fără ca nimeni să nu fie tras la răspundere.

Cu toate acestea Florin Cîțu, premierul dator cu peste 300.000 de euro către o bancă străină, iese public și spune că împotriva guvernului său se duce o campanie de dezinformare și de FakeNews.

Stimate domn, cel care ai dat 50.000.000 de euro la presa coruptă din România, află că nu toți românii sunt proști și cu siguranță nu s-au vândut pe doi galbeni. Presa aia de ați plătit-o este una slab pregătită și incapabilă să mai domine piața. Ce să mai: ați fost păcăliți. Acum cei mici sunt mulți, uniți și au devenit puternici.

Iar realitatea din România nu este nici un FakeNews. Cum să fie FakeNews că nu ați știut să vă administrați propria viață și v-ați îndatorat de aiurea 300.000 de euro la o bancă, fiind acum la mâna lor? Ați scris asta în declarația de avere.

Cum să fie FakeNews că în ultimul an au luat foc mai mult spitale și zeci de persoane au murit. Nu este nici un FakeNews, este realitatea dură în care trăiesc românii.

Cum să fie FakeNews că sunt vaccinuri ce produc efecte grave asupra românilor, unii chiar poate au murit din această cauză? Cum să fie FakeNews că în spitalele din România se moare cu zile și că pacienți bolnavi stau la temperaturi foarte scăzute și acest lucru le poate determina în cele din urmă decesul.

Domnule Cîțu, vă bateți joc de români. Cum să fie o minciună că ați luat banii cu japca din conturile românilor și a companiilor românești în luna martie 2021 sau că ați închis restaurantele?

Așa este, știrile sunt așa de negative că nici nu îți vine să crezi că ele sunt reale. Sunt reale, le trăim cu toții, românii trăiesc un FakeNews grosolan.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.