Clasa I. PRODUSELE INTUITEXT pentru recuperare, evaluare, remediere!

2 min read
Clasa I. PRODUSELE INTUITEXT pentru recuperare, evaluare, remediere!

Cu tot efortul cadrului didactic, elevii pot rămâne în urmă la învățătură. În contextul în care ne aflăm, cauzele sunt și mai variate și chiar de înțeles, însă este important să găsim soluții. Unii elevi nu mai manifestă același interes pentru învățare în formatul online sau  nu tratează cu aceeași seriozitate actul învățării online. Recuperarea materiei este astfel o necesitate, făcându-și loc în lecțiile alocate pentru activități la dispoziția cadrului didactic.
Orele destinate ameliorării învățării au ca rol:
– clarificarea anumitor noțiuni pe care elevii nu sunt siguri
– exersarea cunoștințelor în contexte noi
– rezolvarea problemelor practice, întâlnite în viața cotidiană.
Activitatea de remediere se poate desfășoară etapizat, ținând cont de nivelul clasei.

RESURSE pentru evaluare&remediere:
Umplerea golurilor din cunoștințele acumulate este prioritatea noastră numărul 1, de aceea vrem să vă prezentăm produsele cu care vă venim în ajutor! Până pe 10 februarie 2021 au  prețuri reduse cu 40%!

Iată, pentru clasa I, produsele potrivite acestei perioade:
Matematică și Explorarea Mediului – Clasa I
Evaluarea se realizează prin metode tradiţionale şi complementare: probe scrise, portofoliu, autoevaluare pe baza grilei oferite la finalul fiecărei probe de evaluare. În plus, auxiliarul îi obișnuiește pe elevi să se autoevalueze prin oferirea de îndrumări la finalul fiecărei Evaluări, ajutându-i, astfel, să înțeleagă singuri ce noțiuni nu stăpânesc foarte bine.
Învăț să scriu! Comunicare în Limba Română – Clasa I
Prin maniera în care este structurat, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele zece unități de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților de citit-scris, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare, precum și contexte de ameliorare sau dezvoltare a nivelului atins de fiecare în dobândirea unei competențe specifice.
Învăț să citesc! Comunicare în Limba Română – Clasa I
Auxiliarul conține pagini destinate evaluării inițiale, recapitulării și evaluării la finalul fiecărei unități de învățare, recapitulării și evaluării finale, pagini pentru ameliorare (Pentru a merge mai departe) și dezvoltare (Un pas spre Excelent), repere pentru reglare (Ai rezolvat asemănător).
Evaluarea se realizează prin metode tradiţionale şi complementare: probe scrise, proiecte, portofoliu, autoevaluare pe baza grilei oferite la finalul fiecărei probe de evaluare.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.